Pasta met Auberginetomatensaus
Benodigdheden:
400 gram pasta bv. fusilli tricolore of tagiatelle
1 zak Bertolli Pastasaus in zak Knoflook
200 gram spekreepjes
150 gram oesterzwammen of gemengde paddestoelen
1 aubergine
1 ui
2 eetlepels olijfolie
150 gram Boursin Kruidenkaas Bereiding:
Bereid de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Bak de spekreepjes zonder olie of margarine in een koekenpan en laat staan tot nader gebruik.
Snijd de aubergine, de oesterzwammen (of gemengde paddestoelen) en ui in blokjes.
Laat de wok heet worden en doe de olijfolie erin.
Laat dit heet worden en bak de gesneden groenten in 4 minuten gaat.
Voeg de gebakken spekreepjes toe en doe de pastasaus erbij.
Verwarm het geheel goed door en voeg de kruidenkaas toe. Blijf roeren tot de kruidenkaas opgelost is.
Benodigdheden:
400 gram pasta bv. fusilli tricolore of tagiatelle
1 zak Bertolli Pastasaus in zak Knoflook
200 gram spekreepjes
150 gram oesterzwammen of gemengde paddestoelen
1 aubergine
1 ui
2 eetlepels olijfolie
150 gram Boursin Kruidenkaas Bereiding:
Bereid de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Bak de spekreepjes zonder olie of margarine in een koekenpan en laat staan tot nader gebruik.
Snijd de aubergine, de oesterzwammen (of gemengde paddestoelen) en ui in blokjes.
Laat de wok heet worden en doe de olijfolie erin.
Laat dit heet worden en bak de gesneden groenten in 4 minuten gaat.
Voeg de gebakken spekreepjes toe en doe de pastasaus erbij.
Verwarm het geheel goed door en voeg de kruidenkaas toe. Blijf roeren tot de kruidenkaas opgelost is.
Serveer de pasta met de saus er overheen.
Strooi eventueel wat verse basilicum over de pastasaus.